zaterdag 18 april 2020

Eerst lezen, dan signeren

De boekvoorstelling van 'Zand' op 18 april in de bibliotheek van Wevelgem was al even veelbelovend als de kuiten van knallende meisjes in het liedje van Jan De Wilde.
Alles was geregeld: dichter-schrijver Paul Rigolle had zijn spitante inleiding klaar, de recensie van Jooris Van Hulle was precies op tijd gepubliceerd in MappaLibri, de schepen had zijn welkomstwoordje voorbereid en de gemeentelijke hostesses hadden de wijn al koel gezet. Theo en Alexander van uitgeverij LetterRijn waren klaar voor de reis met een koffer vol boeken vanuit de Randstad naar de uithoek van het Nederlandse taalgebied. 

Al het bovenstaande ging niet door en dat is heel jammer maar absoluut niet erg in de context van de wereldwijde coronacrisis.  Ik citeer graag uitgever Theo Van Rijn: 'Het is helaas niet anders. Persoonlijk laat ik het maar over me heen komen in de wetenschap dat ik er niets aan kan veranderen.'

Maar 'Zand' is er wel degelijk! Na de coronacrisis komt er een boekvoorstelling met speeches, hostesses, beleefde woordjes, witte en rode wijn, fruitsap en handtekeningen. 
Maar je hoeft niet te wachten om het boek te kopen en/of te lezen!

Bestellen kan vanaf april 2020

Woon je in Wevelgem (Gullegem-Moorsele)?
Stuur een mail naar koenbib@gmail.com. In samenwerking met een plaatselijke boekhandel wordt je gesigneerd exemplaar veilig aan huis geleverd!
Woon je elders in Vlaanderen? 
Bestel je exemplaar via je favoriete (online-) boekhandel (bijvoorbeeld deze).
Woon je in Nederland?
Lees je liever als e-boek?
Dan kun je 'Zand' bijvoorbeeld hier bestellen.


Tip

Miste je 'IJs'?
Wil je nog meer Waddenlectuur? Lees dan ook mijn jeugdroman 'Gek van een eiland', die speelt zich helemaal af op Terschelling.
[ Zand = € 18 | Zand + IJs of Zand + Gek = € 30 | Zand + IJs + Gek = € 40 ]
-> mail naar koenbib@gmail.com

Lees meer:

Nieuwe misdaadroman Zand
Er zit muziek in Zand!: de soundtrack van het boek
Er moet nog Zand zijn: recensies en besprekingen van het boek