woensdag 15 april 2020

Er moet nog Zand zijn

Over 'Zand' verschenen veel recensies en beoordelingen op Nederlandse en Vlaamse recensiewebsites en lezersblogs.
Een selectie.

MappaLibri is een gezaghebbende recensiewebsite die geldt als referentie voor literatuurliefhebbers. Bibliothecarissen slaan er de beoordelingen op na in functie van het aanschafbeleid van hun bibliotheek.
-> Recensie van Jooris van Hulle

Op de website ThrillZone worden nieuwe thrillers en misdaadromans voortdurend onder de aandacht gebracht. Er zijn aankondigingen, promoties, lezersacties en vooral: veel recensies. Geen boek ontsnapt aan de aandacht van de recensenten.
-> Recensie van Chris van der Burg

De boekenwebsite Perfecte Buren vaart onder Nederlandse en Vlaamse vlag.Op de website komen voortdurend besprekingen van nieuw verschenen boeken en er zijn allerlei lezersacties en promotiecampagnes. Op de site worden ook auteursblogs verzameld en er zijn interviews met schrijvers en lezers.
-> Recensie van Severine Lefebre

Hebban.nl is de grootste boekensite en lezerscommunity van Nederland. Geen enkele nieuwe roman komt niet in handen van het recensentenkorps. En als een van hen dan vier sterren veil heeft voor 'Zand', ben je alweer een heel tevreden man.
->Lees alle recensies en reviews die verschenen op Hebban

Op haar blog 'Reading & Writing' publiceert auteur Hanneke Tinor-Centir een grote diversiteit aan boekrecensies. Ook 'Zand' ontglipte niet aan haar aandacht.
-> Recensie van Hanneke Tinor-Centi

Wordt aangevuld ...

Je kan 'Zand' boek bestellen bij de uitgeverij (hier) en bij alle (online) boekhandels (bijvoorbeeld deze).


Lees meer:

Geen opmerkingen: